Ny datalag den 25 maj 2018
Den gamla personuppgiftslagen, PUL, ersätts av GDPR, som kommer att gälla i alla EU-länder.
Se vår information i menyn till vänster: Föreningen/Bli medlem/Hantering av personuppgifter

Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Renoveringen har påbörjats och föreningen har fått tillgång till ett par byggbodar som ersättningslokal under byggtiden. Det återstår dock installation av el och vatten, men vi har börjat tömma vårt kontor på vinden.

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com