Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Enligt den senaste informationen vi har så kommer renoveringen att påbörjas under 2018. Föreningen ska vara ute ur huset den 30 april och har utlovats ersättningslokaler under tiden för renoveringen.

Östra Eneby torg
Med anledning av det nya planförslaget över Östra Eneby torg har styrelsen för Enebybergs Gårds
Föreningen till kommunens byggnadsnämnd lämnat synpunkter på det framlagda planförslaget för Östra Eneby torg . Skrivelsen finns under länken:  Eneby torg 

Minnesmärke över Karl Axel Pehrson på Eneby Torg!
Mer information finns på länken:   Karl Axel Pehrson

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com