Gårdsnytt nr 2018-1 har delats ut till samtliga hushåll i Enebyberg. Vi har ändrat formatet på tidningen så bli inte förvånad över att den blivit mindre. Hör gärna av er till info@enebyberg.com med synpunkter. Vi har själva upptäckt några förbättringar t.ex. är text på svart bakgrund svårläst.

Glöm inte vår fototävling! Se all information i Gårdsnytt nr 2018-1
Enebybergs Gårds Förening utlyser en fototävling med temat Snickarglädje i Enebyberg. Vi förväntar oss förstås bilder på gamla hus men hoppas att det finns många som tänker kreativt och även skickar in bilder på glada snickare, trädkojor, sandslott, legobyggen m.m. Bilderna skall vara nytagna och digitala. Skicka dina foton till info@enebyberg.com senast den 9 april.

Måndagen den 19 mars kl 19.00-19.30 på Gården. Föreningens årsmöte. Mer information i Gårdsnytt nr 1/18. 19.30-20.00 Kaffeservering. Ca 20.00 Olle Reichenberg m.fl. informerar om renoveringen av Enebybergs gård.

Måndag 16 april kl 19.00  Program ännu ej fastställt. Vi återkommer om plats och innehåll.

Tisdag 1 maj k 12.00 på Eneby Torg. Danderyds Blåsorkester blåser traditionsenligt in våren. Prisutdelning i vår fototävling sker 12.30

Tisdag 15 maj kl 13.30. Visning av Danderyds Kyrka samt vandring på kyrkogården. Astrid Roos Ydell och Anita Andersson guidar.

Slutet av maj. Invigning av Karl Axel Pehrsons guldbagge på Eneby torg. Vi återkommer om datum och tid.

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.