Renoveringen av gården. De senaste tre åren har det väl knappast gått att tala om Enebybergs gård utan att det blir frågor och samtal om renoveringen. Men nu vågar vi säga äntligen! Renoveringen av gården inleds inom kort. I november har man sagt. Arbetet beräknas ta drygt ett halvår. Planen är att allting ska vara klart så att vi ska kunna fira midsommar vid gården. Det är ett stort och komplicerat projekt att rusta upp ett 1700-talshus. Samtidigt som det är viktigt ta hänsyn till byggnadens ursprungliga utseende och kvalité måste man anpassa huset till moderna krav på till exempel köksstandard, ventilation och tillgänglighet.

Observera att det går att betala medlemsavgiften redan nu för år 2020. Tänk dock på att avgiften enligt beslut på föreningsstämman är 100 kr för enskild medlem och 150 kr för familj.

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

Tyvärr så rivs våra affischer ner på anslagstavlorna. Ser ni att någon affisch försvunnit så anmäl detta till vår hemsida  info@enebyberg.com