INSTÄLLD JULGRANSPLUNDRING
På grund av den ökade smittspridningen har styrelsen beslutat att ställa in julgransplundringen den 15 januari 2022. Vi får återkomma med ett trevligt arrangemang senare under 2022
 
Nyöppning av Enebybergs Gård och namnbyte av Enebybergs Allé
Lördagen den 20 november kl 13.00
 
Gården invigdes av Torsten Sjögren, ordförande för Djursholms AB och Hanna Bocander, kommunstyrelsens ordförande. Samtidigt avtackades de fyra styrelsemedlemmar som lämnat styrelsen för Enebybergs Gårds Förening: Anita Andersson, Carl Johan Gezelius, Bengt Almgren och Anders Fridell. Därefter hälsade Triften´s ägare alla besökare välkomna in för en kopp kaffe och för att titta på den nyrenoverade inredningen. Det var många som ville se insidan av gården så det blev tvunget att släppa in besökarna i omgångar.
 
Dessutom hedrades grundaren av Enebybergs Villastad, Ernst Kihlberg, genom att Enebybergs Allé bytte namn till Ernst Kihlbergs Allé
 
 
Övrigt
Vi har i dag e-post till drygt hälften av våra medlemmar. Vi ser gärna att fler anger sina e-postadresser. Skicka bara ett mejl till info@enebyberg.com så ordnar vi det.

För att kunna genomföra våra aktiviteter behöver vi ert stöd även år 2022! Bankgiro 529-2792. 

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

Vi har tekniska problem med layouten på menyerna, men vi arbetar med att åtgärda det.