Redan i januari kommer vi att ha ett par program, så håll koll på vår hemsida och våra affischer som sätts upp på kommunens anslagstavlor. Information kommer även att skickas till de som lämnat sin e-postadress till oss. Har du inte lämnat din e-postadress så anmäl den
till info@enebyberg.com så får du aktuella uppdateringar.

Söndag 14 januari kl 14.00 julgransplundring på Gården. Se information på bifogade länk till vår affisch  Julgransplundring  –  Observera att du behöver boka plats i förväg. Vi har begränsat med plats och det brukar bli fullbokat. Betalning sker på plats – kontant eller swish. Välkomna! 
NU FULLBOKAT – VÄNTELISTA

Tisdag 16 januari kl 14.00  i Enebykyrkan, Eneby Torg  OBS Platsen!
Livsglädje tillsammans – De byggde samhället – Föreningens sekreterare Anita Andersson berättar till bilder om tidiga enebybergsprofiler.  Servering och andakt.
Arrangör: Enebykyrkan i samarbete med studieförbundet Bilda.

Torsdag 25 januari kl 19.00 på Gården. Äventyr på långfärdsskridskor. Sigge Wikander visar bilder och berättar om upplevelsen att skrinna på naturis. Kaffeservering

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.