Renoveringen av gården drar ut på tiden, så håll ögonen på vår hemsida och våra affischer för plats och tid av kommande program. Föreningen fyller 40 år 2019

14 september. Skördefest på Lärkängen.  Vi närvarade med bl.a. en frågetävling. Enligt önskemål finns här både frågorna kompletterade med svaren. Nedan några av dagens vinnare. Mer bilder från Skördefesten finns under rubriken “Tidigare program”. Fragor och svar

22 september kl 14.00. Konstvisning på Djursholms slott. (ingår i Kulturarvsdagen) Efter visningen, som tar cirka en timme, bjuds det på kaffe och kaka. Föranmälan krävs och den görs under perioden 16 – 19 september till Carl Erik Eriksson, carlerikeriksson@mac.com Arrangör är Samfundet Djursholms Forntid och Framtid

12 till 20 oktober blir det Danderyds kulturbiennal. Vi kommer då att fira föreningens 40 års jubileum. Vi gör en utställning – Från intresseförening till hembygdsförening – Enebybergs Gårds Förening 40 år. Vi har ett kvällsprogram på gården kl 19.00 den 15 oktober och utställning på Enebybergs bibliotek från kl 13.00 den 16 oktober samt en vandring tillsammans med Villaägareföreningen. Vandringen sker den 13 oktober kl 16.00. Plats Enebybergs station. Mer information om biennalen finns i den broschyr som utdelats av kommunen.

 

 

 

Tyvärr så rivs våra affischer ner på anslagstavlorna. Ser ni att någon affisch försvunnit så anmäl detta till vår hemsida  info@enebyberg.com           

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.