Föreningen önskar alla en skön sommar!

Vill du se din hembygd från ovan?
Passa på, för den 5 augusti kommer HeliAirSweden AB, i samarbete med Enebybergs Gårds Förening, att göra rundflyg över Enebyberg med helikopter. Under drygt en timme från klockan 13 flyger vi från fotbollsplanen vid Kantarellgränd på gränsen till Täby. En tur på ungefär fem minuter kostar 300 kronor och på den tiden hinner du se dig omkring ordentligt. En upplevelse utöver det vanliga!
Välkomna!

Fredag den 22 juni Midsommarfirande på Enebybergs Gård. 
Morgonen inleddes med småregn och kraftig blåst. Emellertid ordnade det upp sig och trots få deltagare kunde stången resas på utsatt tid. Vår mångåriga hjälpreda Sören, tidigare vaktmästare på EIP, ledde arbetet med att resa stången. Som tur var gjorde blåsten ett uppehåll lagom till resningen. Trots det oberäkneliga vädret var besöksantalet gott. När vi öppnade serveringen och folkdanslaget från Danderyd började dansa anlände allt fler besökare. Därefter vidtog ringlekar för alla och till slut småtävlingar för barnen. Ett stort tack till ICA Nära och Café Kardemumma på Enebytorg för bidrag och tack Staffan som skötte korv- och kaffekokning. Tack även alla ungdomar som skötte serveringen. Likt tidigare år började det småregna när alla nöjda och glada hade gått hem.

 

 

 

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.