Styrelsen har haft ett möte, med behöriga avstånd, för att diskutera årsbokslut/-möte. Även i år blir det ett digitalt årsmöte, preliminärt i april. Vi återkommer.
 
Just nu kan vi på grund av pandemin inte bedriva någon extern verksamhet. Vi försöker dock ägna oss åt genomgång av allt vårt fotomaterial och genomgång av gamla pärmar. Många personer finns dokumenterade men vilka är de? Att vi inte har någon permanent lokal gör inte arbetet enklare. Vi har flyttat tillbaka till vår tillfälliga lokal – byggboden – bredvid gården.
 

För att kunna genomföra våra aktiviteter när mötesrestriktionerna upphör och vi fått ändamålsenliga lokaler så behöver vi ert stöd även å 2021! Bankgiro 529-2792. Det går bra att betala avgiften för 2021 redan nu.

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.


HYRA AV GÅRDEN
Vi får samtal om önskemål att hyra Enebybergs Gård. Gården förvaltas och hyrs ut av Danderyds Kommun via kommunens fastighetsbolag Djursholms AB. Fastighetsbolaget söker för närvarande efter en arrendator till verksamheten. Enebybergs Gårds Förening är bara hyresgäst i gården.  Om ni vill hyra lokaler av kommunen så titta i vidstående länk.  https://www.danderyd.se/uppleva-och-gora/uthyrnings–och-festlokaler/