Nedan kommer information om programmen löpande.

Fredagen den 23 juni kl 9.00 samlas vi på gården för att smycka midsommarstången. Ta med blommor. Kl 11.00 är det dags för resning och då behövs starka armar. Kl 13.00 börjar firandet med dans, lekar och servering.
Gräsmattan vid Enebybergs Gård blev fullsatt!! Som vanligt hade vi tur med vädret. (Foto Hans Moback)


Ett stort tack till ICA Nära och Cafe Kardemumma på Eneby Torg för bidrag till förtäring. Även stort tack till Eko Mark o Miljö för en välskött gräsmatta samt Enebybergs IP och Sören för nya bänkar respektive björklöv till majstången.

Redan i början av september börjar höstens aktiviteter med bl.a konstrunda, kulturarvsdag, kulturbiennal m.m. Vi uppdaterar hemsidan under augusti. Trevlig sommar!

Minnesmärke över Karl Axel Pehrson på Eneby Torg!
Mer information finns på länken:   Karl Axel Pehrson

Enebybergs villastad fyller 110 år 2017. Vi återkommer om detta i samband med Danderyds kulturbiennal i oktober.

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program

 OBS! Betalar ni medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort SÅ KOM IHÅG att ange namn och adress i rutan för avsändare på inbetalningskortet.

Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Enligt senaste informationen vi har så pågår nu förberedelser för projektering. Det innebär att renovering kan påbörjas troligen först i början på 2018