Nedan kommer information om programmen löpande.

Söndagen den 24 september. Cykelrunda Lär känna Enebyberg, tag med familjen eller de nya grannarna. Start från Enebybergs Gård kl 12-13, individuellt eller i grupp. Stopp vid intressanta platser.
Servering kl 13-15.

Tisdagen den 26 september kl 15-18. Föreningsmässa för integration i Församlingens hus.

14-22 oktober. Kulturbiennalen i Danderyd. Se särskilt program i Danderyds Aktuellt och på kommunens hemsida.


Våra egna program under biennalen är:

9-28 oktober på biblioteket Träffpunkten. Fotoutställning Enebyberg förr och nu

Söndagen den 15 oktober kl 18.00 i aulan Danderyds gymnasium. Bandet ”Fröken Elvis”. Bandet framför välkända Elvislåtar på svenska plus en del eget material. Bandet har uppmärksammats av press, radio och TV och turnerat på en rad platser. Biljetter som kostar 250 kr för vuxna och 150 kr för barn och unga upp till 20 år bokas på:
Tickster:  http://www.tickster.com/sv/events/g3cyygx6dw9pf4e/2017-10-15/froken-elvis

Torsdagen den 19 oktober kl 19 på Enebybergs gård. Kärlek och lycka – kulturstipendiaten Mikaela Stenström, Enebyberg, visar två kortfilmer och berättar. Öppet hus med utställning av klassfoton från skolor i Enebyberg de senaste hundra åren. Servering.

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program

 


Östra Eneby torg
Med anledning av det nya planförslaget över Östra Eneby torg har styrelsen för Enebybergs Gårds
Föreningen till kommunens byggnadsnämnd lämnat synpunkter på det framlagda planförslaget för Östra Eneby torg . Skrivelsen finns under länken:  Eneby torg 

Minnesmärke över Karl Axel Pehrson på Eneby Torg!
Mer information finns på länken:   Karl Axel Pehrson

OBS! Betalar ni medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort SÅ KOM IHÅG att ange namn och adress i rutan för avsändare på inbetalningskortet.

Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Enligt senaste informationen vi har så pågår nu förberedelser för projektering. Det innebär att renovering kan påbörjas troligen först i början på 2018