ÅRSMÖTE den 26 april 2021
Årsmötet hålls via mejl/post genom ett förslag till pro-formaprotokoll. Underlagen till årsmötet finns i nedanstående länk. Observera att dokumentet  består av 11 sidor och innehåller samtliga bilagor till proformaprotokollet (ursäkta den sneda första sidan)
 
 
Vi har i dag e-post till drygt hälften av våra medlemmar. Vi ser gärna att fler anger sina e-postadresser. Skicka bara ett mejl till info@enebyberg.com så ordnar vi det. Ni som har @tele2.com som domän bör kontrollera att den adressen fortfarande är giltig. Enligt obekräftade uppgifter kommer Tele2 att avveckla sin e-post.
 
Just nu kan vi på grund av pandemin inte bedriva någon extern verksamhet. Vi försöker dock ägna oss åt genomgång av allt vårt fotomaterial och genomgång av gamla pärmar. Många personer finns dokumenterade men vilka är de? Att vi inte har någon permanent lokal gör inte arbetet enklare. Vi har flyttat tillbaka till vår tillfälliga lokal – byggboden – bredvid gården.
 

För att kunna genomföra våra aktiviteter när mötesrestriktionerna upphör och vi fått ändamålsenliga lokaler så behöver vi ert stöd även å 2021! Bankgiro 529-2792.

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.


HYRA AV GÅRDEN
Vi får samtal om önskemål att hyra Enebybergs Gård. Gården förvaltas och hyrs ut av Danderyds Kommun via kommunens fastighetsbolag Djursholms AB. Fastighetsbolaget söker för närvarande efter en arrendator till verksamheten. Enebybergs Gårds Förening är bara hyresgäst i gården.  Om ni vill hyra lokaler av kommunen så titta i vidstående länk.  https://www.danderyd.se/uppleva-och-gora/uthyrnings–och-festlokaler/