Renoveringen av gården drar ut på tiden, så håll ögonen på vår hemsida och våra affischer för plats och tid av kommande program. Föreningen fyller 40 år 2019

Måndag den 4 mars respektive 11 mars båda dagarna kl 18.30 har vi bokat för studiebesök för våra medlemmarDanderyds Bryggeri  Sätraängsvägen 134 i anslutning till restaurang Shaions. I mån av plats kan icke medlemmar deltaga. Besöket handlar om öl och ölbryggning med tillhörande ölprovning med snacks eller någon smårätt på restaurangen. Det kommer att kosta 250 kronor och föranmälan är bindande. Begränsat deltagande vid varje tillfälle!
ANMÄLAN: Anmäl till info@enebyberg.com När du fått bekräftelse på deltagandet betala in 250 kr på bankgiro 529-2792 eller swish 123 618 9526 referens “ölprovning”

18 mars kl 18.30 på gården. Föreningens föreningsmöte (årsmöte) för medlemmarna. Se information i kommande Gårdsnytt. Ca 19.30 kaffe. Efter kafferasten kommer kommunstyrelsens nya ordförande kommunalrådet Hanna Bocander och redogör för några av kommunens prioriteringar. Även icke medlemmar är välkomna till kl 19.30.

Gårdsnytt 1/2019 kommer snart att delas ut till samtliga hushåll i Enebyberg:

 

Ur innehållet: Kallelse till årsmöte med en kort version av Verksamhetsberättelsen.  Vad vill du med föreningen?
Handelsträdgårdar i Enebyberg.  Tankar över en gammal kartbild.  Storskiftet i Eneby by.

 

 

 

Styrelsen har gjort en preliminär plan för våren enligt nedan. Observera att nedanstående är ett FÖRSLAG och kan ändras. Så håll er informerade via Gårdsnytt och hemsidan.


April. Eventuellt guidad promenad i Enebybergskogen med guidning av kommunens ekolog..
Maj. Danderyds Blåsorkester samt besök på Bergianska trädgården.
        Eventuellt får vi även ett spännande företagsbesök på gården.
Övrigt. Företagsbesök, Vandring på Österängsvägen, eleverna i årskurs 3,
            40 år i samband med Danderyds kulturbiennal

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

 


Ny datalag den 25 maj 2018
Den gamla personuppgiftslagen, PUL, ersätts av GDPR, som kommer att gälla i alla EU-länder.
Se vår information i menyn till vänster: Föreningen/Bli medlem/Hantering av personuppgifter

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com