TRÄDGÅRDSFEST DEN 28 AUGUSTI
Det blir en trädgårdsfest på Gården den 28 augusti. Se programmet i denna bilagaTrädgårdsfest
 
MIDSOMMAR  2022
 
Tack alla midsommarfirare i Enebyberg!
En oförglömlig dag med drömväder – över 30 grader – spektakulär resning av stången, över 1500 besökare och lekvilliga barn och vuxna. Många passade på att bli medlemmar. Nu ser vi fram emot en fantastisk trädgårdsfest den 28 augusti med växter och skörd, utbyte av kunskaper och träff med biodlare och trädgårdsmästare. Lek för de minsta i fantastiska Ullas regi.
Varma hälsningar och en härlig sommar önskar styrelsen för EGF.
 
 
Gårdsnytt nr 2/2022 har nu delats ut till samtliga hushåll i Enebyberg. Detta för att informera om midsommar och den nya styrelsen. Nästa nummer distribueras endast till betalande medlemmar
 
Övrigt
Vi har i dag e-post till drygt hälften av våra medlemmar. Vi ser gärna att fler anger sina e-postadresser. Skicka bara ett mejl till info@enebyberg.com så ordnar vi det.

För att kunna genomföra våra aktiviteter behöver vi ert stöd även år 2022! Bankgiro 529-2792. 

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

Vi har tekniska problem med layouten på menyerna men innehållet finns där.


HYRA AV GÅRDEN
Enebybergs Gårds Förening är hembygdsföreningen för Enebyberg. Föreningen är bara hyresgäst på gården. Ansvarig för verksamheten på gården är Triften AB  08-24 45 55 eller  e-post:  boka.enebyberg@triften.se. Triften har olika evenemang på gården förutom servering så titta på deras hemsida  triften.se