Aktuellt

Kalendarium
16/4  kl 6.30
Gökotta i Rösjöskogen. Möjlighet att äta frukost på gården efteråt ( 100 kr) Kostnad för guidning 50 kr. Anmälan till   info@enebyberg.com   Betalningsinformation kommer i samband med bekräftelsen på deltagande.

18/4 kl 19.00  Föreningens årsmöte på gården. Anmälan till årsmötet ska ske per mail till info@enebyberg.com senast den 14 april, ange om du önskar förtäring och eventuella allergier etc. Du är förstås också välkommen med synpunkter och önskemål via e-post.
Kallelse med föredragningslista:  Kallelse till årsmöte

7/5 kl 15.00  Invigning av våra nya lokaler på Träffpunkten. Kl 16.00 spelar Nacka Big Band. Mer information kommer

11/5 kl 13.00  Funktionärslunch på gården. Inbjudan kommer

Vi flyttar!
Från och med den 8 mars finns vårt kontor på Träffpunkten. Ingång Cedervägen 2.
Alla aktiviteter kommer som vanligt att ske på eller vid Enebybergs Gård.

Övrigt
Vi har i dag e-post till drygt hälften av våra medlemmar. Vi ser gärna att fler anger sina e-postadresser. Skicka bara ett e-post till info@enebyberg.com så ordnar vi det.

För att kunna genomföra våra aktiviteter behöver vi ert stöd även år 2023! Bankgiro 529-2792. 

Titta gärna i menyn i bilden på allén ovan eller till höger “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Aktuellt

Hyra av Gården

Enebybergs Gårds Förening är hembygdsföreningen för Enebyberg. Ansvarig för verksamheten på gården är Triften AB  08-24 45 55 eller  e-post:  boka.enebyberg@triften.se. Triften har olika evenemang på gården förutom servering så titta på deras hemsida  triften.se

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Hyra av Gården