Julgransplundring på trettondagsafton den 5 januari kl.14.00 på Enebybergs gård. Per-Eric Eriksson med sitt dragspel ledde lekarna som nu har blivit en uppskattad tradition.Tack till COOP Enebyängen för sponsring av godis till barnen.

Renoveringen av gården drar ut på tiden, så håll ögonen på vår hemsida och våra affischer för plats och tid av kommande program. Föreningen fyller 40 år 2019

Styrelsen har gjort en preliminär plan för våren enligt nedan. Observera att nedanstående är ett FÖRSLAG och kan ändras. Så håll er informerade via Gårdsnytt och hemsidan.
Februari. Föredrag om aktuellt ämne
Mars.
Föreningens årsmöte med efterföljande program.
April. Eventuellt guidad promenad i Enebybergskogen.
Maj. Danderyds Blåsorkester samt besök på Bergianska trädgården
Övrigt. Företagsbesök, Vandring på Österängsvägen, eleverna i årskurs 3,
            40 år i samband med Danderyds kulturbiennal

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

 


Ny datalag den 25 maj 2018
Den gamla personuppgiftslagen, PUL, ersätts av GDPR, som kommer att gälla i alla EU-länder.
Se vår information i menyn till vänster: Föreningen/Bli medlem/Hantering av personuppgifter

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com