Renovering av gården!!  Renoveringen drar ut på tiden! Det innebär att kommande programverksamhet inte ser så fylligt ut i vårt Kalendarium. Misströsta inte, vi kommer att fylla på med aktiviteter efter hand. Om det kommer vi att informera dig på nätet, på annonstavlor samt i kommande Gårdsnytt. Så håll ögonen öppna!

Gårdsnytt 2018-4 är nu inlagd på hemsidan.

Julgransplundring på trettondagsafton den 5 januari kl.14.00 på Enebybergs gård. Per-Eric Eriksson har lovat komma med sitt dragspel och leda lekarna som nu har blivit en uppskattad tradition. Barnen får påsar och vi hoppas kunna ordna med kaffe/saft som vanligt. Pris 50 kr för barn och 30 för vuxen. Anmälan på jul@enebyberg.com  Begränsat antal. Det brukar bli fullt.

I nästa vecka (v 50) finns Ingrid Haugen eller jag i vår tillfälliga lokal, ”boden”
tisdag den 11:e klockan 10 – 12, onsdag kl. 13 – 15 och lördag den 15:e kl. 13 – 15.
Då kan du passa på att köpa en eller flera av våra kaffebrickor till dig själv eller som en trevlig julklapp. Kostar fortfarande bara 100 kronor. Finns med sommar- eller vintermotiv. Kom även och titta i våra huspärmar. Vi vill även låna era fotografier så vi kan skanna dem eller skänk fotografierna till föreningen så vi kan komplettera Enebybergs historia. Även om du bara har vägarna förbi så titta in för att du är nyfiken att se hur vi har det och vill visa ditt intresse och stöd för föreningen.
 

Mars. Föreningens årsmöte med efterföljande program.
April. Eventuellt guidad promenad i Enebybergskogen.
Maj. Danderyds Blåsorkester samt besök på Bergianska trädgården

Det här är vad vi just nu har planerat. Det kommer att uppdateras!

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

 


Ny datalag den 25 maj 2018
Den gamla personuppgiftslagen, PUL, ersätts av GDPR, som kommer att gälla i alla EU-länder.
Se vår information i menyn till vänster: Föreningen/Bli medlem/Hantering av personuppgifter

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com