Tisdag 1 maj kl 12.00 på Eneby Torg. Danderyds Blåsorkester blåser traditionsenligt in våren.

Tisdag 15 maj kl 13.30. Visning av Danderyds Kyrka samt vandring på kyrkogården. Astrid Roos Ydell visar kyrkan och Anita Andersson leder en vandring på kyrkogården med tonvikt på enebybergsprofiler. Samling vid kyrkporten.  OBS att Danderyds församling har olika program före vårt besök. Gå in på församlingens hemsida och läs mer!

Söndagen den 27 maj kl 15.00. Invigning av Karl Axel Pehrsons guldbagge på Eneby torg.

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

 


Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Enligt den senaste informationen vi har så kommer renoveringen att påbörjas under hösten 2018. Föreningen ska vara ute ur huset den 30 april och har utlovats ersättningslokaler under tiden för renoveringen.

Minnesmärke över Karl Axel Pehrson på Eneby Torg!
Mer information finns på länken:   Karl Axel Pehrson

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com