GOTT NYTT ÅR
Enebybergs Gårds Förening önskar alla ett gott nytt år.  Vi ser fram emot att kunna träffas så snart som möjligt år 2021.
 
Gårdsnytt
Gårdsnytt  nr 2020-2 är under utdelning. Tidningen kommer att delas ut till samtliga hushåll i Enebyberg och till våra medlemmar boende utanför Enebyberg. Så håll ögonen på brevlådan!
 
På kommunens hemsida så söker Djursholms AB efter en hyresgäst till Enebybergs gård. Titta gärna i annonsen.
 
Just nu kan vi på grund av pandemin inte bedriva någon extern verksamhet. Vi har även svårt att träffas i styrelsen eftersom många av oss tillhör riskgruppen. Vi försöker dock ägna oss åt genomgång av allt vårt fotomaterial och genomgång av gamla pärmar. Många personer finns dokumenterade men vilka är de? Att vi inte har någon permanent lokal gör inte arbetet enklare. Vi har flyttat tillbaka till vår tillfälliga lokal – byggboden – bredvid gården.
 

För att kunna genomföra våra aktiviteter när mötesrestriktionerna upphör och vi fått ändamålsenliga lokaler så behöver vi ert stöd även å 2021! Bankgiro 529-2792. Det går bra att betala avgiften för 2021 redan nu.

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.


HYRA AV GÅRDEN
Vi får samtal om önskemål att hyra Enebybergs Gård. Gården förvaltas och hyrs ut av Danderyds Kommun via kommunens fastighetsbolag Djursholms AB. Fastighetsbolaget söker för närvarande efter en arrendator till verksamheten. Enebybergs Gårds Förening är bara hyresgäst i gården.  Om ni vill hyra lokaler av kommunen så titta i vidstående länk.  https://www.danderyd.se/uppleva-och-gora/uthyrnings–och-festlokaler/