KOMMANDE PROGRAM. Nedan kommer information om programmen löpande.

Lördagen den 12 november på Gården. Arkivens dag. Vår husdokumentation och föredrag. Vi återkommer om tid och mer om innehållet.

Tisdagen den 18 oktober. Besök hos Enebybergskonstnärerna Chinna Giertz och Linn Nyström på
Blidövägen 26, öppet hus kl 18-20

Titta gärna i menyn till vänster “Tidigare program”.

Enebybergsbiografen fyller 100 år under 2016. Vi har skapat en separat meny om jubiléet. Se menyn till vänster. Vi vill gärna ha era minnen från biografen så hör av er till info@enebyberg.com.Vi har redan fått in flera berättelser, se under Enebybergsbiografen 1916-1967. Vi kommer att hålla sidan uppdaterad och i kommande Gårdsnytt blir det ytterligare berättelser om jubilaren.OBS! Betalar ni medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort MÅSTE NI ANGE namn och adress i rutan för avsändare på inbetalningskortet. Vi har fått ett antal inbetalningar (ca 10 st) utan avsändare.  Här är ett exempel på ofullständig betalningbgavi

Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Enligt senaste informationen vi har så pågår nu förberedelser för projektering. Det innebär att renovering kan påbörjas först en bra bit in i 2017.