Trädgårdsfest vid Enebybergs gård den 19 augusti kl 13.00 – 15.30
Kom och fira sommarlovets sista dag med oss inför gårdens renovering!!
Musik i parken: Ann von Essen fiol, Janne Lundberg dragspel
5-kamp med kast med ring, kast med nalle, kast med boll, tipsrunda m m
Alla deltagare bjuds på kaffe/saft och bulle.

Lördagen den 8 september  Då genomförs kulturarvsdagen gemensamt av Danderyds fyra hembygdsföreningar genom en rundtur med buss med ciceroner genom Danderyds fyra kommundelar. Årets tema är Dela kulturarvet. Rundturen arrangeras av vår förening. Mer information kommer nästa vecka.

Titta gärna i menyn till vänster ”Tidigare program”. Där finns information om våra tidigare program. Observera att Kulturbiennalerna har en egen meny.

 


Ny datalag den 25 maj 2018
Den gamla personuppgiftslagen, PUL, ersätts av GDPR, som kommer att gälla i alla EU-länder.

Enebybergs Gårds Förenings medlemsregister håller sig helt inom den nya lagens ramar. Det används endast för att hantera vilka som är medlemmar, utskick av medlemstidning och information via mejl.
De uppgifter som lagras är namn, post- och mejladress samt noteringar om betald medlemsavgift.
Tillgång till registret har föreningens ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör tillika registeransvarig samt distributionsansvarig för medlemstidningen.
Registret gallras från icke betalande medlemmar i augusti varje år.

Renovering Enebybergs gård. Som vi tidigare informerat om, så ska Djursholms AB renovera Enebybergs gård. Enligt den senaste informationen vi har så kommer renoveringen att påbörjas under hösten 2018. Föreningen har i dag (28/5) fått tillgång till ett par byggbodar som ersättningslokal under byggtiden. Det återstår dock installation av el och vatten, men det börjar hända saker på gården.

Saknar ni Gårdsnytt?
Varje år får vi inbetalningskort utan avsändare. Se exempel nedan. Observera att Privatgirot inte skickar med namnet på avsändaren. Vet ni med er att ni betalt medlemsavgiften via bankgirots inbetalningskort så hör av er till Jan Löfgren tfn 073-4406093 eller mejl: jan.lofgren46@gmail.com